Home           Projecten           Actueel           Over ons           Contact   

OVER ONS

Boer Ontwikkeling is actief in de projectontwikkeling op het gebied van utiliteits - en woningbouw. In de utiliteitsbouw houden wij ons met name bezig met het realiseren van bedrijfsverzamelgebouwen en in de woningbouw het realiseren van eengezins -, twee onder een kap alsmede vrijstaande woningen.

Dit alles ontwikkelen wij  in diverse verschijningsvormen zowel op uitbreidings - als herontwikkelingslocaties. Ook het herontwikkelen van bestaand onroerend goed  behoort tot onze expertise.

 

De locaties/gronden waarop wij de bouwplannen ontwikkelen worden wanneer nodig aangekocht of blijft in eigendom van de eigenaar.

Om genoemde bouwplannen te realiseren werken wij samen met gerenommeerde bouwbedrijven, architectenbureaus, constructiebureaus, makelaars en diverse adviseurs.

 

Mocht u zelf een bouwkavel of locatie beschikbaar hebben dan kunnen wij u ook bijstaan en begeleiden in het ontwikkelen van een bouwplan geheel naar uw wensen vanaf het eventueel wijzigen van het bestemmingsplan tot en met de oplevering van het bouwwerk aan toe.

 

Door onze  flexibiliteit, creativiteit, kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid zijn wij de ontwikkelaar bij uitstek.